Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm heeft zich actief voorbereid op 5G en heeft $ 3,1 miljard uitgegeven om RF360 Holdings te verwerven

Qualcomm kondigde op de 17e aan dat het de acquisitie van de resterende aandelen van RF360 Holdings Singapore Ltd. heeft voltooid. Qualcomm zei dat dit een andere belangrijke mijlpaal is in de 5G-strategie-indeling en toonaangevende industrie. Door de overname heeft Qualcomm meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in RF front-end (RFFE) filtertechnologie. In de toekomst kunnen we klanten complete end-to-end-oplossingen bieden, van datamachines tot antennes.

Qualcomm onthulde dat TDK Electronics (voorheen EPCOS) in augustus dit jaar een waarde van US $ 1,15 miljard had in de resterende aandelen van de joint venture. De totale aankoopprijs bedroeg ongeveer RMB 3,1 miljard, inclusief initiële investering. Betalingen aan TDK en ontwikkelingsverplichtingen op basis van joint venture-verkopen.

Het is wel verstaan ​​dat RF360 een joint venture is tussen Qualcomm en TDK. De joint venture werkte eerder samen met Qualcomm Technology om RF front-end filters te produceren om Qualcomm Technologies te ondersteunen bij het leveren van complete 4G / 5G RF front-end oplossingen.

Qualcomm President Cristiano Amon zei dat onze vorige joint venture was om Qualcomm's RF front-end oplossingen te verbeteren en Qualcomm in staat te stellen een echt complete oplossing te bieden voor het ecosysteem van mobiele apparaten. Dit doel is nu bereikt.

Hij benadrukte ook dat er wereldwijd meer dan 150 producten zijn ontworpen met Qualcomm 5G-oplossingen. Bijna alle producten gebruiken Snapdragon 5G-datamachines en RF-systemen. Ik ben erg blij dat de medewerkers van de joint venture zich officieel bij Qualcomm hebben aangesloten en dat ze belangrijke leden van het RF front-end team van het bedrijf zijn geworden. Verheug u op verdere samenwerking in de toekomst, laat Qualcomm versnellen naar de 5G-netwerkwereld en meer innovatie bieden.

Na de voltooiing van de overname bieden de Snapdragon 5G-modem en het RF-systeem van de onderneming 's werelds eerste commerciële 5G nieuwe ruimtetussenpersonen onder 6GHz (sub-6 GHz) en millimetergolf (mmWave) oplossingen en geïntegreerde eindversterkers, filters, multiplex, antenne aanpassing, low noise versterker (LNA), schakelcomponenten en packet tracking.

Qualcomm zei dat de tweede generatie RF front-end oplossing in het 5G-portfolio OEM's verder zal ondersteunen bij het snel en grootschalig ontwerpen en uitrollen van 5G multimode-apparaten die dun, krachtig en energiezuinig zijn. Innovaties op technologieniveau, zoals breedbandpakketvolging en adaptieve antenneaanpassing, combineren gegevens en RF front-ends om toonaangevende 4G / 5G-stroom, gegevensoverdrachtsnelheden en dekking te leveren, en nieuw spectrum en 5G De grotere complexiteit van grotere bandbreedte.