Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Eerste exportvergunning? Japanse export van waterstoffluoride naar Korea in september: 100kg

Op 30 oktober, volgens Japanse media, bedroeg de Japanse export van waterstoffluoride naar Zuid-Korea in september 100 kg, vergeleken met 3.283 ton in september vorig jaar, dat was 99,9%, en de export was 3,723 miljoen yen, een daling met 99,4% op jaarbasis -jaar.

Volgens eerdere rapporten maakt de handelsbeperking het voor Zuid-Korea moeilijk om waterstoffluoride uit Japan te kopen. In augustus van dit jaar was de Japanse export van waterstoffluoride naar Korea en de export nul.

Op 4 juli van dit jaar beperkte Japan officieel de export van drie belangrijke halfgeleidermaterialen, waterstoffluoride, fotoresist en fluoropolyimide, naar Japan. In de maand daalde de Japanse export van waterstoffluoride naar Zuid-Korea tot 479 ton, een sterke daling van 83,7%.

Toen Japanse bedrijven deze drie halfgeleidermaterialen naar Korea exporteerden, konden ze een exportlicentie van drie jaar krijgen. Nadat de exportcontrole-order van kracht is geworden, moet elke export afzonderlijk worden gelicentieerd en worden de procedures erg gecompliceerd en kan de tijd die nodig is om de licentie te passeren tot 90 dagen duren.

Eind vorige maand gaf de Japanse overheid in totaal drie exportvergunningen uit (respectievelijk op 7, 19 en 29 augustus), waarvan twee fotoresists waren, één was waterstoffluoride en het 100KG waterstoffluoride werd geëxporteerd in September. Het moet de aanvraag voor een exportvergunning zijn.