Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Buitenlandse media onthulden dat Huawei 6G onderzoek en ontwikkeling is gestart. Samsung LG is deze reeks ingegaan.

Volgens Canadese berichten in de media is Huawei begonnen met het ontwikkelen van 6G-technologie in het R & D-lab in Ottawa, Canada. Dit is een nieuwe generatie technologie na 5G-netwerktechnologie, maar er is momenteel geen uniforme 6G-standaard en het onderzoek naar 6G door grote bedrijven staat nog in de kinderschoenen.

In Canada heeft Huawei een O & O-centrum voor geavanceerde technologie gevestigd in Ottawa. Het is een van de vier R & D-centra van Huawei. In meer dan tien jaar heeft Huawei gezamenlijk nieuwe technologieën ontwikkeld met 13 universiteiten en onderzoeksinstellingen in Canada. Huawei heeft minimaal 50 miljoen geïnvesteerd. Yuan gefinancierd universitair onderzoek.

Eerder zei Huawei-oprichter Ren Zhengfei dat de investering van Huawei in Canada minimaal een paar miljard dollar is.

Er is geen definitief nieuws voor het 6G-onderzoek, omdat Huawei ook verklaarde dat er vóór 2030 geen echte 6G-technologie zal worden vermeld en de industrie nog steeds bezig is met het vooronderzoek.

Niet alleen Huawei, maar andere fabrikanten zijn ook begonnen met 6G-onderzoek en ontwikkeling. In juni heeft Samsung Electronics gereorganiseerd in het R & D-centrum en een team gevormd dat gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van 6G-communicatietechnologie. LG Electronics heeft een 6G-onderzoekslaboratorium opgericht om de kerntechnologie van 6G mobiele communicatie te waarborgen door samen te werken met het beroemde Korea National Institute of Science and Technology (KAIST).

Omdat 6G 100 keer sneller is dan 4G LTE en 5 keer sneller dan 5G, zeggen wetenschappers dat het een nieuw tijdperk zal openen. China heeft een routekaart aangekondigd om 6G-commercialisering te bereiken in 2030.