Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Buitenlandse media zeggen dat de iPhone 9 de productie hervat: de uitbraak heeft invloed op de levering van onderdelen en komt eind april uit

23 maart nieuws, volgens berichten in de buitenlandse media, heeft Apple de productie van goedkope nieuwe iPhones hervat (de officiële naam heet mogelijk iPhone9). Het had eerder de productie gestaakt vanwege een uitbraak, en de situatie is nu een beetje versoepeld, dus ze gaan door met het project.

In het rapport wordt vermeld dat na de massaproductie van iPhone9 het huidige project relatief vlot verloopt. Hoewel Foxconn en andere gieterijen in China hun productiecapaciteit herstellen, heeft de epidemie de upstream-toeleveringsketen van Apple aangetast, waardoor sommige iPhone9-componenten met tekorten kampen. Samen met partners probeert het de productie van onderdelen en componenten die met tekorten kampen naar China te verplaatsen.

Zou je het kopen voor minder dan 3.000 yuan?
Bronnen uit de industriële keten onthulden dat de iPhone 9 naar verwachting eind april wordt uitgebracht. De hardwarecode is "D79ap", die qua uiterlijk vergelijkbaar is met de iPhone 8, maar het Apple-logo naar het midden van de achterkant verplaatst.

Voor de aankomende goedkope nieuwe iPhone hebben veel ontwikkelaars het bestaan ​​van iPhone9 ontdekt uit Apple's iOS14-systeembroncode. Samenvattend de huidige belichting, zal het ontwerp van de iPhoneSE2 / iPhone9 vergelijkbaar zijn met de iPhone8, met dikkere boven- en onderkant en TouchID, uitgerust met dezelfde A13-chip als de iPhone11 en 11Pro en tegelijkertijd geüpgraded naar 3GBRAM, dat nog steeds is 12 miljoen pixels achteraan. Enkele camera met opslagversies van 64 GB en 128 GB, met opties voor deep space grijs, wit en rood. Om de kosten te beheersen, is de 3DTouch-module verwijderd.

Sommige insiders van Apple hebben onthuld dat de prijs van de aankomende iPhoneSE2 (die mogelijk de titel iPhone9 heeft in de definitieve naam) nog steeds begint bij $ 399, omdat Apple wil dat er zoveel mogelijk worden verzonden om de iPhone van 2020 een boost te geven. Algehele zendingen, dus het is cruciaal.

Voordien vermeldde het rapport van de bekende analist Guo Mingxuan ook dat de prijs van de iPhone 9 begint bij 399 dollar, wat neerkomt op ongeveer 2800 yuan.

Voor Apple wordt iPhone9 dit jaar een zeer belangrijk nieuw apparaat. Dit zal veel oude gebruikers aantrekken om het door nieuwe te vervangen. De relatief goede prijs-kwaliteitverhouding is het belangrijkste voor deze gebruikers. Dit is belangrijker dan of het 5G ondersteunt. Apple hoopt ook dat het oude klanten zal behouden en de algehele iPhone-zendingen zal stimuleren.

Materieel tekort moet aankopen beperken, wanneer te annuleren is onbekend
Vorige week heeft Apple, vanwege de beperkte iPhone-productiecapaciteit, zich aangepast op de officiële websites van meerdere landen om het aantal iPhones te beperken dat klanten kunnen kopen via hun online winkels. Elke persoon kan maximaal twee mobiele telefoons kopen.

De bovenstaande aanpassingen zijn geldig voor aankopen in veel landen en regio's, waaronder de Verenigde Staten en China. Je ziet zo'n bericht in de iPhone-lijst op de officiële website en Apple informeert consumenten dat er slechts twee telefoons per bestelling kunnen worden gekocht. Naar verluidt deed Apple dit voor het laatst in 2007, toen de iPhone net werd gelanceerd, de reden dat het bedrijf aankopen beperkte, was om te voorkomen dat mensen iPhones doorverkopen.

De aankoopbeperking komt op een moment dat Apple reageert op de impact van nieuwe coronavirussen op verkoopgegevens. De belangrijkste redenen voor deze impact zijn verstoringen in de toeleveringsketen en een zwakke vraag van gebruikers.

Wat betreft het moment waarop de productiecapaciteit van de iPhone wordt hervat, zei Apple dat dit afhangt van de trend van de epidemie. De huidige situatie is dat de epidemie de productie in Zuid-Korea, Japan, de Verenigde Staten, Duitsland en andere landen in een staat van stagnatie heeft gebracht, en de wereldwijde industriële keten van Apple is ook sterk beïnvloed, waardoor de levering van enkele belangrijke componenten is veroorzaakt gebruikt in de iPhone om tekort te schieten. Gieterijen kunnen op geen enkele manier meer machines produceren.

LGInnotek, een dochteronderneming van LGD, is een belangrijke leverancier van de hoogwaardige cameramodules van Apple. Lange tijd heeft LG Innotek de meeste bestellingen binnengehaald voor hoogwaardige cameramodules in de iPhone-serie. Daarnaast haalt Apple ook chips uit de Italiaanse fabriek van ST. Door de huidige uitbraak zijn deze fabrieken stilgelegd.

Het dilemma van de wereldwijde toeleveringsketen maakt het voor Apple moeilijk om het toeleveringsprobleem op korte termijn op te lossen, om nog maar te zwijgen van het feit dat veel landen over de hele wereld ook strenge controles hebben uitgevoerd op logistiek transport in China en Zuid-Korea. Op korte termijn willen ze de in- en uitstaplinies voor personeel en materiaal opheffen. Voor moeilijkheden.

In een eerder interview zei Cook in een interview: "In termen van leveranciers wordt de iPhone over de hele wereld geproduceerd, en de belangrijkste componenten komen uit de Verenigde Staten en China. We hebben onze fabrieken in China heropend. Bedrijfsomstandigheden. Deze fabrieken. zijn momenteel op een heuvelklim om terug te keren naar normale omstandigheden. "

Industrieanalisten zeiden botweg dat hoewel de productiecapaciteit van Foxconn niet terugkeerde naar het pre-epidemische niveau, het de aankoop van de iPhone niet zal beperken. Door het tekort aan de belangrijkste componenten van de iPhone kon Apple het voorlopig niet oplossen. Het is een relatief veilige aanpak.