Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Globalwafers Korea dochteronderneming tweede fabriek voltooid, de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in verscheen

MMC Korea Company (MKC), een dochteronderneming van Global Wafers, een siliciumwaferfabriek, hield op 22 december zijn tweede fabrieksafrondingsceremonie in Tianan City, Zuid-Korea. Voorzitter Xu Xiulan zei dat MKC nr. 2 een nieuwe mijlpaal is in de toekomstgerichte technologie en operationele groei van GlobalWafers en stabiel geavanceerde specificaties kan bieden. Wafeltjes helpen het bedrijf te opereren. Met name de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in verscheen ook op de locatie.

Xu Xiulan zei dat de tweede fabriek dit jaar op tijd kan worden voltooid, allemaal dankzij de krachtige steun van de Koreaanse regering en de zegen van klanten. In de toekomst zal de nieuwe fabriek zich richten op sterk geautomatiseerde 12-inch waferfabricage met een maandelijkse capaciteit van ongeveer 176.000 wafers.

Naast Moon Jae-in zijn ook overheidsfunctionarissen, parlementariërs en lokale regeringsleiders van handel, industrie, energie, wetenschap, informatie- en communicatietechnologie en andere afdelingen aanwezig. Het is wel verstaan ​​dat Moon Jae-in de MKC fab bezocht en een toespraak hield tijdens de ceremonie. Met actie en wederzijds getuigenis van de voltooiing van GlobalWafers Korea MKC Second Factory bedankte Xu Xiulan hem vooral en betuigde hij zijn glorie.

De GlobalWafers Group is wereldwijd verspreid. MKC is een 100% investeringsdochter van GlobalWafers en een zeer belangrijk R & D- en productiecentrum in Noordoost-Azië. In de afgelopen 30 jaar is MKC zich blijven concentreren op de productie en verkoop van hoogwaardige 8-inch, geavanceerde 12-inch wafels en heeft het langdurige langdurige relaties opgebouwd met grote internationale klanten.

Volgens GlobalWafers is MKC II de meest geavanceerde slimme fabriek die klanten via moderne geautomatiseerde productie van stabiele kwaliteit en kwantiteit van siliciumchips voorziet. De fabriek voldoet aan de behoeften van de huidige strategische partners en voldoet tegelijkertijd aan de potentiële orders van geavanceerde technologie. Zal GlobalWafers helpen om meer inhoudelijke bijdragen en operationele kinetische energie bij te dragen.