Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Haisi kondigde de verkoop aan van 4G-chip Balong 711, die wordt gezien door insiders uit de industrie.

Onlangs kondigde Shanghai Haisi de lancering aan van het eerste Huawei Hisilicon LTE Cat4-platform Balong 711 voor de Internet of Things-industrie. Sinds de release in 2014 heeft deze chip een groot aantal verzendtoepassingen verzonden, die LTE-FDD / LTE-TDD / WCDMA / GSM multimodus ondersteunen, en snelle, betrouwbare netwerkconnectiviteitsoplossingen bieden voor klanten in de IoT-industrie.

Het is gemeld dat de Balong 711-chip een van de vroegst ontwikkelde 4G-modemchips is en de certificering van meer dan 100 mainstream-operators wereldwijd heeft voltooid. Met de wereldwijde certificering van de Balong 711-chip, sterke netwerkcompatibiliteit en met zijn stabiele netwerkprestaties kunnen partners snel de wereldwijde markt openen. De Balong 711-sets bevatten drie chips, de basisbandchip Hi2152, de radiofrequentiechip Hi6361 en de energiebeheerchip Hi6559. Het platform is op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën, met een cumulatieve wereldwijde verzending van ongeveer 100 miljoen sets. Met zijn superieure prestaties zijn de producten op basis van het Shanghai Haisi Balong 711-chipplatform volledig erkend en vertrouwd door klanten in de wereldwijde IoT-industrie.

Shanghai HiSilicon ontwikkelt en werkt actief samen met toonaangevende partners in de industrie. Met zijn rijke ervaring in ontwerp en ontwikkeling heeft het snel een complete oplossing gelanceerd om de time-to-market voor klanten te verkorten. Momenteel worden verschillende Open CPU-oplossingen geïntroduceerd, waaronder asset-tracking, gedeelde fiets, POS-kaart, enz. Tegelijkertijd heeft de module rijke hardware-interfaces, ondersteunt Gigabit LAN, multi-channel UART, SDIO, PCM, PCIe en andere interfaces, en is flexibel. Het wordt gebruikt in traditionele en nieuwe gebieden zoals industriële routing, autonetwerken, nieuwe detailhandel en gedeelde economie.

Shanghai HiSili Balong-serie chips hebben een complete productwachtrij, van 4G tot 5G om te voldoen aan verschillende toepassingsbehoeften van klanten. Vorige maand brachten Shanghai Haisi en AVS Industry Alliance, Danghong Technology, Guangdong Super HD Video Innovation Center en Pengcheng Lab gezamenlijk de eerste 8K end-to-end oplossing op basis van de AVS3-standaard uit en lanceerden ze 's werelds eerste gebaseerde De AVS3-standaard ondersteunt Hi3796CV300, een ultra-high-definition chip met een resolutie van 8K en 120 fps. Gebaseerd op het rijke zakelijke chipplatform van Shanghai HiSili, kan 4G Balong 711 worden gebruikt met video, TV, AI, WiFi en andere chips om verschillende oplossingen te bieden, zoals 4G + video / 4G + AI / 4G + TV / 4G + WiFi om te voldoen aan de behoeften van de scène. Klanten gedifferentieerde voordelen bieden en de totale kosten verlagen.

Het nieuws van de openbare release van Balong 711 op het Huawei HiS LTE Cat4-platform heeft tot heftige discussies geleid. Het lijkt echter een beetje gedoe in de industrie.

Insiders in de branche zeggen dat Huawei HiSili chips inclusief communicatiechips aan de open markt heeft verkocht, maar de verkoop is niet ideaal.

Volgens insiders in de industrie was het verrast toen het personeel van Hisilicon hoorde dat de achterwaartse Balong 711-chip van de basisband door de media was uitverkocht.

Er zijn twee plaatsen achter Balong 711: de basisband ondersteunt alleen Cat4 (het belangrijkste product van Huawei is opgewaardeerd naar de Hysei-band van Cat6) en ondersteunt geen CDMA.

Wat betreft de externe verkoop van communicatiechips door Haisi, gelooft de industrie dat er vier zijn:

1. IoT-netwerkapparaten kunnen deze basisband gebruiken voor communicatie over lange afstand.

2. Om de houding van Huawei tegenover de buitenwereld te tonen, zijn Huawei Terminal en Hess bereid een slimme wereld op te zetten die verbonden is met allerlei technologiebedrijven in de wereld.

3. De marketingbehoeften van Huawei, zoals eerder vermeld, is Haisi niet op de hoogte van de verkoop van deze basisband. Vooral de planning van de terminal, zoals de laatste GPU Turbo, is ook de ontwikkeling van Haisi een gezicht, ik weet niet wat er is gebeurd.

4. Test het water. Het nieuws is al vrijgegeven en het gebaar van Huawei is al bekendgemaakt. Het hangt ervan af wie het heeft gekocht.