Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Heshuo Q3 financieel rapport is opvallend, nieuwe capaciteit sluit niet uit dat er fabrieken worden opgezet in Vietnam en India

Taiwan Electronics Co., Ltd. en Shuo Shuo zeiden dat notebookcomputers in het vierde kwartaal naar verwachting de zendingen met 10-15% in de drie belangrijkste producten zullen verminderen, en desktops en moederborden zullen ook met 15-20% worden verminderd. Alleen andere producten zijn beter. Er is een mogelijkheid om het seizoen te verhogen.

Heshuo hield een financieel rapport op de 7e, kondigde het derde kwartaal winstrapport, een seizoen omzet van 354,7 miljard Taiwanese dollar (dezelfde eenheid), een driemaandelijkse stijging van 18,5%, een jaarlijkse stijging van 10,2%; brutomarge van 3,8%, kwartaalverhoging van 0,4 procentpunt, een jaarlijkse stijging van 0,5 procentpunt; bedrijfsresultaat van 6,23 miljard yuan, een kwartaalstijging van 110,5%, een jaarlijkse stijging van 75%; surplus voor belastingen van 8,6 miljard yuan, een seizoensgebonden stijging van 102%, een jaarlijkse stijging van 140%, een nettowinst na belastingen van 6,3 miljard yuan, een kwartaalverhoging van 115%, een jaarlijkse stijging van 120%, een nettowinst na belastingen van 2,41 yuan per aandeel, beter dan het eerste kwartaal van 1,33 yuan en 1,08 yuan in dezelfde periode vorig jaar.

Accumuleerde de eerste drie kwartalen van het financiële rapport van dit jaar, de omzet bedroeg 948,2 miljard yuan, een jaarlijkse groei van 8,5%; brutowinstmarge 3,2%, iets lager dan 3,3% in dezelfde periode vorig jaar; bedrijfsresultaat van 9,6 miljard yuan, een jaarlijks groeipercentage van 30,8%; voor belasting Het overschot is 14,6 miljard yuan, het jaarlijkse groeipercentage is 60%, de nettowinst na belastingen is 9,8 miljard yuan, het jaarlijkse groeipercentage is 30% en de netto winst na belastingen is 4,25 yuan, wat hoger is dan 3 yuan in dezelfde periode van vorig jaar.

Li Shuo, CEO van Heshuo, zei dat de omzetstijging in het derde kwartaal het belangrijkste is de kostenbesparingen, die veel hebben bijgedragen aan de brutowinstmarge. Bovendien is het voorraadbeheer dit jaar veel gedaald, is de kostenbeheersing beter dan in voorgaande jaren en is de brutowinstmarge gestegen. Tegelijkertijd is het bedrijf ook voorzichtig in het samenwerken met klanten, zodat productiecontrole hoog is, middelen niet worden verspild, efficiëntie wordt verbeterd en mankracht kan worden gestroomlijnd. Daarom is het mankrachtprobleem dat in voorgaande jaren werd geplaagd, dit jaar nauwelijks opgetreden.

Liao Cizheng wees erop dat het bedrijf zijn productielijn bleef aanpassen. De focus van dit jaar is om de bezettingsgraad te stabiliseren. Ik hoop dat de schommelingen in elk kwartaal niet te groot mogen zijn. Voorlopig is het vruchtbaar.

Voor capaciteitsplanning zei Liao Zhizheng dat capaciteitsuitbreiding buiten het vasteland, inclusief Taiwan en Batam, Indonesië, in productie is genomen, en er is geen investeringsplan in India of Vietnam. De focus ligt op het matchen van de behoeften van klanten en het kiezen van de beste plek. Kom beleggen.

Wat het 5G-gedeelte betreft, zei Liao Cizheng dat iedereen het over 5G heeft, maar volgend jaar het echte uiterlijk zal zien. De verwachting is dat de zichtbaarheid van het product veel beter zal zijn dan dit jaar. Dit bedrijf is ook optimistisch. Hij benadrukte dat er voor de maakindustrie kansen zijn voor verandering, en als er geen verandering is, zal dit een ander concurrentiepatroon ingaan.