Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ik geloof dat dit de toekomst is? Lam Research is van plan O & O-centrum naar Zuid-Korea over te brengen

Volgens Koreaanse media etnews is het Amerikaanse halfgeleiderapparatuurbedrijf Lam Research van plan het R & D-centrum naar Zuid-Korea over te dragen, omdat Zuid-Korea de leider is op de geheugenmarkt en het bedrijf gelooft dat Zuid-Korea de toekomstige derde generatie zal blijven leiden halfgeleidermarkt.

Volgens het rapport is een van de belangrijkste redenen voor Lam Research om zijn R & D-centrum naar Zuid-Korea over te dragen, omdat het Samsung Electronics en SK Hynix als naaste concurrenten wil ondersteunen.

Zuid-Korea is een belangrijke markt voor Lam Research, met 35% van zijn omzet uit Zuid-Korea. Samsung Electronics en SK Hynix zijn ook onlosmakelijk verbonden met Lam Research. Alleen wanneer ze samenwerken met halfgeleiderapparatuur en materialenbedrijven zoals Lam Research, kunnen ze nieuwe technologie gebruiken om afstand te houden van andere concurrenten en de toekomstige markt te leiden.

Bovendien moet het R & D-proces van halfgeleiderfabrikanten worden bezocht door bedrijven voor halfgeleiderapparatuur. Samsung en Hynix en Lam Research zijn hetzelfde. Intel en TSMC bezoeken vaak het Lam Research-hoofdkantoor in Fremont om meer te weten te komen over de laatste nieuwtjes. Halfgeleiderapparatuur.

Deze samenwerkingsmethode heeft echter beperkingen. Vanwege het tijdsverschil en de afstand tussen de Verenigde Staten en Zuid-Korea is het bijna onmogelijk om veelvuldig te discussiëren. Lam Research, Samsung Electronics en SK Hynix hebben veel tijd en geld nodig. Omdat Lam Research transacties heeft met veel halfgeleiderbedrijven, zullen Samsung en SK Hynix zich ook zorgen maken dat belangrijke informatie en technologie zal worden gelekt door mensen die het Lam Research R&D Center bezoeken.

Een hoge functionaris bij een multinationaal bedrijf voor halfgeleiderapparatuur zei: "Hoewel Lam Research klanten een toegewezen ruimte biedt en alleen geautoriseerd personeel toegang geeft tot hun technologie, geloven veel mensen nog steeds dat kritieke informatie en technologie kunnen lekken."

Samsung Electronics deelt een gemeenschappelijk belang met SK Hynix en Lam Research. De laatste beslissing van Lam Research heeft echter zo'n grote bezorgdheid veroorzaakt omdat het bedrijf bijna inzag dat Zuid-Korea een hub voor de halfgeleiderindustrie voor opslag zal worden.

Maar de overdracht van R & D-centra door grote bedrijven voor halfgeleiderapparatuur zoals Lam Research, zal zeker aanzienlijke risico's met zich meebrengen, zoals het beledigen of zelfs verliezen van andere klanten (zoals Intel en TSMC). Ondanks deze risico's is Lam Research van mening dat Zuid-Korea de geheugenhalfgeleidermarkt minstens tien jaar zal leiden en zijn R & D-centrum naar Zuid-Korea zal verplaatsen, wat in de toekomst meer waarde zal opleveren.

Lam Research is niet het eerste bedrijf dat zo'n 'impuls' heeft. Het is wel verstaan ​​dat 's werelds grootste applicatiematerialen voor halfgeleiderapparatuur ook besloten om een ​​onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Zuid-Korea op te richten. De beslissing is nu intern goedgekeurd en wordt onderzocht hoe en wanneer het R & D-centrum moet worden opgericht.

De overdracht en bouw van het R & D-centrum van Lam Research en Applied Materials zal economische voordelen en vitaliteit brengen voor de gehele Koreaanse halfgeleiderindustrie. De twee bedrijven zullen in de toekomst onderzoek en ontwikkeling van sleuteltechnologieën in Korea uitvoeren, waardoor een positieve cirkel ontstaat voor de Koreaanse halfgeleiderindustrie. Het is gemeld dat Lam Research van plan is om belangrijke componenten voor Koreaanse halfgeleiderapparatuur te produceren via het R & D-centrum van Korea.

Etnews is van mening dat met de oprichting van R & D-centra in Zuid-Korea zoals Lam Research en Applied Materials, andere buitenlandse halfgeleidergerelateerde bedrijven ook naar Zuid-Korea kunnen komen.

De CEO van een Koreaans bedrijf voor halfgeleiderapparatuur zei: "Wanneer Lam Research zijn R & D-centrum verplaatst, is het zeer waarschijnlijk dat het direct ervaren personeel zal aannemen dat in Samsung Electronics en andere bedrijven heeft gewerkt, evenals recent afgestudeerden in natuurkunde en wiskunde. Na twee jaar werken bij Lam Research, als ze in andere nieuwe bedrijfsgebieden gaan werken, zal de Koreaanse halfgeleiderindustrie vol leven zijn. "

Momenteel heeft Lam Research met het ministerie van Handel, Industrie en Energie gesproken over de overdracht van onderzoeks- en ontwikkelingscentra. Naar verwachting zal eind deze maand een memorandum van overeenstemming worden ondertekend met de provincie Gyeonggi en zal het R & D-centrum officieel worden overgedragen.

Halfgeleiderbedrijven hadden zich samen moeten ontwikkelen in de vorm van een cluster. De beslissing van Lam Research en Applied Materials vormt een belangrijk oordeel in de stroomopwaartse richting van halfgeleiders. Hoe zal de Koreaanse halfgeleiderindustrie worden beïnvloed? Is de toekomst van de halfgeleiderindustrie echt Koreaans? Jiwei.com blijft rapporten bijhouden.