Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling! De 10 nm DRAM-technologie van NanyaTech heeft eindelijk een nieuwe doorbraak

Volgens United Daily News van Taiwan heeft Li Peiying, de algemene manager van de Zuid-Aziatische tak, op de 10e aangekondigd dat hij onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van DRAM-technologie van 10 nanometer heeft voltooid en in de tweede helft van dit jaar met de proefproductie zal beginnen.

Het is gemeld dat de wereldwijde DRAM-geheugenchips voornamelijk worden bestuurd door Samsung, SK Hynix en Micron. Hun aandeel is meer dan 95%. De belangrijkste reden is dat deze drie technologieoctrooien een zeer hoge drempel vormen. Het is moeilijk voor andere bedrijven om door te breken. .

South Asia Branch richt zich nu op 20nm-technologie en de technologiebron is Micron. Met de introductie van het 10-nanometerproces van Nanya in onafhankelijke technologie, betekent dit dat het in de toekomst niet langer afhankelijk is van de autorisatie van Micron en elk product door het bedrijf zelf wordt ontwikkeld. De kosten worden aanzienlijk verlaagd.

Li Peiying zei dat Nanyake met succes een nieuwe geheugenproductietechnologie heeft ontwikkeld voor 10nm DRAM, die de duurzame krimp van DRAM-producten gedurende ten minste drie tijdperken mogelijk heeft gemaakt. De eerste generatie van 10 nm loodproducten, 8 Gb DDR4, LPDDR4 en DDR5, zal worden gebouwd op onafhankelijke procestechnologie en producttechnologieplatforms en zal na de tweede helft van 2020 productproefproductie starten.

De procestechnologie van de tweede generatie met 10 nanometer is begonnen met onderzoek en ontwikkeling, en de proefproductie zal naar verwachting in 2022 worden geïntroduceerd. De procestechnologie van de derde generatie met 10 nanometer zal in de toekomst worden ontwikkeld. Hij benadrukte dat na het invoeren van het 10-nanometerproces, Nanya zich zal richten op zelf ontwikkelde technologie, licentiekosten zal verlagen en de efficiëntie aanzienlijk zal verbeteren.

In overeenstemming met de ontwikkeling van het proces van 10 nanometer zullen de kapitaaluitgaven van Nanya vorig jaar hoger zijn dan 5,5 miljard yuan. Li Peiying zei dat Nanya's succesvolle onafhankelijke ontwikkeling van procestechnologie met 10 nanometer niet alleen de kosten verbetert, maar ook helpt om de ontwikkelingskansen en technologische vooruitgang in de richting van nieuwe producten met een hoge dichtheid te benutten.