Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Er wordt gezegd dat Apple GIS in het geheim zal bezoeken, de nieuwe iPhone ondersteunt mogelijk ultrasone vingerafdrukherkenning onder het scherm

Op de vierde, volgens het "Economic Daily" -rapport van de Taiwanese media, is Apple van plan volgend jaar voor de eerste keer op de nieuwe iPhone de functie voor vingerafdrukherkenning onder het scherm te introduceren. Er wordt gezegd dat het volgende week vertegenwoordigers zal sturen om GIS, de Taiwanese fabrikant van aanraakpanelen, te ontmoeten. Op dat moment zullen we de samenwerking tussen vingerafdrukherkenning onder het ultrasone scherm bespreken en de details afronden in termen van productiecapaciteit, opbrengst en prijs.

GIS heeft echter geen commentaar gegeven op het gerucht.

Het is gemeld dat GIS eerder aanraakservices voor de iPhone aanbood, maar toen Apple overschakelde op het in-cell aanraakontwerp van de iPhone (in-cell) en de 3D-detectiefunctie annuleerde en zelfs gezichtsherkenning verving door vingerafdrukherkenning, deed GIS pijn . Verloren iPhone-bestellingen, dit keer wordt verwacht dat deze terugkeert naar de iPhone-keten door vingerafdrukherkenning onder het ultrasone scherm, waardoor de explosie van prestaties wordt aangedreven.

Bovendien heeft de industrie onlangs gemeld dat GIS het veld Mini LED is binnengegaan en in de toekomst verantwoordelijk zal zijn voor de assemblage van Apple iPad Mini LED-modules. Insiders wezen erop dat GIS oorspronkelijk de belangrijkste leverancier van iPad-touchpanelen was en nu opnieuw Mini LED-modules invoert, wat toekomstige inkomsten en winst zal helpen.

Volgens bronnen in de industrie is Apple begonnen met de iPhone X en heeft vingerafdrukherkenning vervangen door gezichtsherkenning. Aangezien niet-Apple indicatorfabrieken zoals Samsung en Huawei vingerafdrukherkenning onder het scherm hebben geïntroduceerd, zijn "telefoons met volledig scherm" een groot verkoopargument geworden en is Apple begonnen na te denken over het opnieuw omarmen van de vingerafdrukherkenningstechnologie onder het scherm. .

Het laatste nieuws vermeldde ook dat Apple GIS beschouwt als de belangrijkste partner van Hon Hai Group, een goede financiële status heeft en een referentieontwerper is voor Qualcomm's ultrasone vingerafdrukherkenning, evenals Samsung's vlaggenschip samenwerking met machines. Gekwalificeerd voor massaproductie, dus GIS werd gekozen.

Naast het nieuws uit de industriële keten, heeft Apple onlangs ook patenten met betrekking tot vingerafdrukherkenning van het scherm ingediend bij het Amerikaanse Octrooibureau, wat aangeeft dat Apple actief gerelateerde technologieën implementeert.

Eerder verklaarde de toeleveringsketen dat Apple, na afstemming met Qualcomm, zeer geïnteresseerd was in de vingerafdrukken van het laatste scherm en zelfs interne tests uitvoerde. In vergelijking met vingerafdrukken van optische schermen is de oplossing van Qualcomm veiliger en is het een ultrasoon scherm. Vingerafdrukken zijn sterk doordringbaar en hebben een hoge weerstand tegen vlekken. Zelfs de conditie van natte en vuile vingers kan nog steeds perfect worden geïdentificeerd, en het ondersteunt ook live detectie, wat de veiligheid aanzienlijk verbetert.

Hoewel het onduidelijk is of de nieuwe iPhone van volgend jaar een gedeeltelijke of volledige schermoplossing voor vingerafdrukherkenning zal gebruiken, omdat ultrasone technologie alleen van toepassing is op OLED-weergavepanelen, betekent dit dat de nieuwe sensor mogelijk beperkt is tot high-end iPhone-modellen.