Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Er wordt gezegd dat Ziguang Storage het NAND-team heeft afgeschaft en zich heeft gericht op het bouwen van DRAM?

Op hetzelfde moment dat Ziguang Zhanrui werd blootgesteld en een grote fondsinjectie van 2,25 miljard yuan ontving, vernam Jiwei dat Ziguang Storage, een dochteronderneming van Ziguang Group, het NAND-team heeft afgeschaft. Momenteel wachten werknemers op andere vestigingen van Ziguang Group om nieuwe banen te selecteren of te vinden. .

"Ik kreeg afgelopen weekend een telefoontje van de Group Vice President en deelde iedereen mee dat het Shanghai-team zal worden ontbonden en dat de cv's van iedereen naar Changcun zullen worden gestuurd, evenals enkele relevante bedrijven die door Ziguang zijn geselecteerd, waaronder Ziguang Zhanrui, Hongmao, enz. Hongmao is een verpakkings- en testbedrijf dat Changchun ondersteunt. "Een bron die bekend is met Ziguang Shanghai vertelde Jiwei.com:" Op dit moment wachten de meeste werknemers op Changchun om mensen te kiezen. Hij heeft zijn eigen manier bedacht en heeft het niet over compensatie gehad . "

De persoon zei ook dat dit team altijd al een NAND Flash-module en -markt wilde zijn en geld heeft verloren. Nu zijn de gerelateerde berichten afgeschaft en in de toekomst niet meer gedaan. De focus van Ziguang Storage zal ook op DRAM liggen.

Een andere persoon in de buurt van Ziguang zei dat er ongeveer 200 ~ 300 mensen in Ziguang Store zijn. Het hoofdpersoneel is in Peking, Xi'an en Suzhou en Shanghai heeft slechts een klein aantal werknemers.

Volgens openbare informatie is Ziguang Storage Technology Co., Ltd. aangesloten bij de Ziguang Group, met de nadruk op opslagproducten en -oplossingen. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, opslaan, uitbesteden van productproductie en het verkopen van producten. Na de oprichting, naast de lay-out van de Ziguang Hongmao-chipverpakking en -testen en de Ziguang Lite vervaardigd door SSD, in samenwerking met upstream- en downstream-fabrikanten zoals Qunlian, gebaseerd op de Yangtze River-opslag en de opslagwafels van partners, Ziguang Storage bouwde geleidelijk een controllerontwerp. , Een compleet en open opslag-ecosysteem voor de ontwikkeling van systeemproducten, testen van deeltjesverpakkingen, fabricage van SSD-modules, marketing en service.

De persoon in de buurt van Ziguang zei dat de ontslagen het back-end team van NAND-wafers zouden moeten omvatten, voornamelijk in Beijing en Suzhou, en een klein deel in Shanghai. Voorheen was het vooral om NAND-wafers te kopen om producten voor de verkoop te maken. "Ziguang Storage zou alle functies van de markt voor lange opslag, productontwikkeling en andere functies overnemen. Maar zijn mond was klein en werd later weggelaten. Geld verdienen was geen factor. Het team schakelde over van DRAM naar NAND eerder, en de technologie en de markt zijn nieuwelingen. Dat is ook een reden om niet op te groeien. "

Ziguang Storage antwoordde daarop dat Ziguang Storage, om de algehele opslagstrategie van Ziguang Group te realiseren, het productportfolio te optimaliseren en klanten betere technische diensten te bieden, gerelateerde bedrijven opnieuw concentreerde en enkele NAND-productlijnen comprimeerde. Opslag 3D NAND wordt gestaag in massa geproduceerd en aanverwante bedrijven zullen geleidelijk overschakelen op opslag in de Yangtze-rivier. Tegelijkertijd zijn sommige DRAM-productlijnen verbeterd.

Changjiang Storage vertelde Jiwei dat 3D NAND de kern is van de IC-maakindustrie. Om de markt zo vroeg mogelijk te ontwikkelen, richtte Yangtze Storage zich op het maken van chips. Ziguang Storage was verantwoordelijk voor de back-end modules en de markt, wat Ziguang hielp bij het openstellen van de hele industrie. Op dit moment zijn de chips van Yangtze River Storage in veel producten van klanten terechtgekomen en hebben de prestaties en kwaliteit aan de eisen van de klant voldaan. De output voldoet verre van aan de behoeften van de klant. In dit stadium wordt de capaciteit actief verbeterd.