Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG toonde succesvolle testen van waterstoffluoride geproduceerd in Korea en begon het te gebruiken op de productielijn.

Volgens BusinessKorea heeft LG aangetoond dat het de in Korea geproduceerde hoogzuivere waterstoffluoride heeft voltooid en is begonnen dit in het productieproces toe te passen. Dit is een maand vooruit op wat oorspronkelijk werd verwacht.

Volgens bronnen in de industrie heeft LG Display recent de laatste test van zeer zuiver waterstoffluoride geleverd door een Koreaans bedrijf voltooid en begon het op de productielijn te gebruiken. Volgens het testrapport voldoet het zelfgemaakte waterstoffluoride aan de productie- en kostenvereisten. Volgens rapporten heeft LG aangetoond dat Koreaans waterstoffluoride wordt toegepast op vlaggenschippaneelproductielijnen zoals organische light-emitting diode (OLED) -panelen.

Bovendien wordt verwacht dat Samsung Display in september de test van zeer zuiver waterstoffluoride in Korea zal voltooien. Op dit moment zijn er geen kritieke problemen geïdentificeerd in de test en het is waarschijnlijk dat lokale producten onmiddellijk na de laatste test voor massaproductie zullen worden gebruikt. Eerder toonde Samsung het gebruik van waterstoffluoride van Japanse en Koreaanse materialenbedrijven.

In tegenstelling tot halfgeleiderproductielijnen die processen op nanoschaal gebruiken, vereist de productie van displaypanelen geen ultrahoge zuiverheid waterstoffluoride met een zuiverheid van 99,9999999999%. Waterstoffluoride wordt voornamelijk gebruikt voor nat etsen om defecte coatings te verwijderen en om organische materialen en oxiden op het oppervlak van het displaypaneel te reinigen en te verwijderen.

"LG Display zei op 24 augustus dat het enige tijd zou duren om in het binnenland geproduceerde waterstoffluoride te testen, maar het zal sneller worden voltooid dan verwacht." ervoor zorgen dat de toevoer van ultrahoge zuiverheid waterstoffluoride nog steeds een probleem is. & quot;