Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Melexis kiest PDF Cloud voor analyse van halfgeleiderproductie

PDF Solutions is een toonaangevende leverancier van gedifferentieerde data- en analyseoplossingen voor de wereldwijde halfgeleider- en elektronische industrie. Het kondigde op 6 januari 2021 aan dat Melexis, een wereldwijde leverancier van innovatieve micro-elektronische oplossingen, vijf productiebases heeft opgezet en dat het Exensio®Analytics-platform wordt geïmplementeerd op PDF Cloud met meer dan 1.000 testapparaten om meer dan 500 gebruikers wereldwijd te ondersteunen.

In de afgelopen vijf jaar heeft Melexis een aanzienlijke omzet- en productgroei gerealiseerd in zijn belangrijkste marktgebieden (inclusief automobiel-, industriële, medische en slimme toepassingen). Met de toename van het aantal en het totale aantal producten is ook de omvang van de productgegevens aanzienlijk toegenomen. Alleen door het vermogen van complexe analyses dienovereenkomstig te verbeteren, kan de continue verbetering van de productoutput en -kwaliteit worden bereikt.

Melexis koos ervoor om zijn bestaande analyseproducten te migreren naar Exensio® Fabless Manufacturing Analytics in PDF Cloud. Dit biedt hun ingenieurs een omgeving die gemakkelijk kan worden uitgebreid naar hun behoeften en betere prestaties. Bovendien heeft het productengineeringteam van Melexis ook specifieke analytische vereisten waaraan moet worden voldaan bij de migratie naar de cloud. De flexibiliteit en snelle aanpassingsmogelijkheden die de PDF Cloud-omgeving biedt, zijn sleutelfactoren waardoor PDF Solutions aan alle technische behoeften van Melexis kan voldoen.

Melexis Quality Improvement Product Manager Gino Nys zei: "Het Exensio® Fabless-platform, vooral de Manufacturing Analytics-module, heeft echt bijgedragen aan het doorbreken van de gegevensbarrières binnen Melexis." PDF Solutions kan aan de specifieke vereisten voldoen die we nodig hebben via aangepaste sjablonen in de Exensio®-omgeving. Analyse. Het stelt ons in staat om effectief meer mogelijkheden te vinden om de opbrengstkosten en testkosten te verlagen. "

Marc Collignon, senior IT-businessanalist bij Melexis zei: "PDF Cloud is een van de eerste grote analyseplatforms die we binnen Melexis hebben verplaatst." "We waren in staat om PDF Cloud te integreren met onze databronnen en ons eigen platform. Vanuit datamanagementperspectief vermindert de PDF Cloud-infrastructuur de IT-werklast aanzienlijk."

"Melexis is een van de langetermijnklanten van Exensio® Fabless Manufacturing Analytics. We zijn erg blij met zijn succes met PDF Cloud", zegt Said Akar, vicepresident en algemeen directeur van PDF Solutions Exensio® Analytics Group. "De voordelen van de migratie van Melexis naar de cloud zijn zeer aantrekkelijk voor al onze klanten van halfgeleiders en elektronische producten. PDF Cloud kan lagere totale eigendomskosten behalen, snellere introductie van nieuwe functies en hogere prestaties en capaciteit analyseren, en dat zien we deze voordelen blijven in de loop van de tijd toenemen, wat resulteert in een hoger investeringsrendement voor onze klanten. "

Over PDF-oplossingen

Als leider op het gebied van geavanceerde gegevensanalyse, machine learning en apparaatconnectiviteit biedt PDF Solutions een uitgebreid end-to-end-platform voor slimme fabricageconnectiviteit, gegevensverzameling en -beheer en analyse van machine learning voor halfgeleider- en elektronische ecosystemen, waardoor bedrijven kunnen verbeteren output, kwaliteit en betrouwbaarheid gedurende de hele levenscyclus van het product. Halfgeleiderbedrijven van elke omvang over de hele wereld vertrouwen op Exensio®- en Cimetrix Sapience®-platforms voor het verbinden, verzamelen, bewaken en analyseren van elk datavolume om efficiënte massaproductie met hoge winst te bevorderen.

PDF Solutions heeft zijn hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, en heeft vestigingen in Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Zuid-Korea, Singapore en Taiwan.