Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Micron Technology investeert $ 35 miljoen om wereldwijde gemeenschappen te ondersteunen en biedt economische ondersteuning aan mensen die getroffen zijn door de COVID-19-uitbraak

Micron Technology heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf van plan is $ 35 miljoen te investeren om financiële ondersteuning te bieden aan verschillende personeelsleden die getroffen zijn door COVID-19. Micron lanceert een nieuw reddingsfonds van $ 10 miljoen van de Micron Foundation, verhoogt de toewijzing van werknemers en biedt financiële ondersteuning aan teamleden in de vorm van subsidies. Naast donaties in contanten, zal Micron ook de betalingen aan leveranciers van kleine bedrijven versnellen en faciliteiten en materiële ondersteuning bieden voor spoedeisende medische zorg.

Sanjay Mehrotra, President en CEO van Micron Technology, zei: "Het handhaven van de gezondheid en veiligheid van alle Micron-collega's en partners, evenals het welzijn van onze gemeenschappen, is onze eerste prioriteit geworden. Met de groeiende schaal van de COVID -19 epidemie wereldwijd, We versnellen onze acties om tijdige financiering, materiaal en andere ondersteuning te bieden aan degenen die zwaar getroffen zijn door de epidemie. "

Het Micron Foundation COVID-19-reddingsfonds van $ 10 miljoen zal worden gebruikt voor wereldwijde initiatieven om de economie te herstellen om in de huidige en toekomstige behoeften van de gemeenschap te voorzien. De financiering ondersteunt een reeks liefdadigheidsacties en -programma's, waaronder voedselbanken, schoolmaaltijdprogramma's, gezondheidsvoorzieningen voor studenten en online leermiddelen.

Daarnaast zal Micron ook een 2-op-1 matching-donatie implementeren voor alle COVID-19-uitbraken in het liefdadigheidsproject Micron Gives, waarmee de omvang van de donatie wordt verdubbeld. Micron is van plan om meer middelen aan de gemeenschap te verstrekken, waaronder het verstrekken van 300.000 beschermende maskers voor het personeel van de lokale gezondheidsdienst, en het lenen van bedrijfsterreinen om overbevolking in ziekenhuizen te verminderen.

Dee Mooney, uitvoerend directeur van de Micron Foundation, zei: "De impact van COVID-19 op de volksgezondheid, economische ontwikkeling en verschillende aspecten van het dagelijks leven is uiterst onvoorspelbaar. Op dit moment geeft de rol van de Micron Foundation en de Micron project is nog belangrijker. We hebben wereldwijde gemeenschapssamenwerking gelanceerd. Een netwerk van partners om ervoor te zorgen dat gedoneerde voorraden snel aankomen en er het beste gebruik van maken. "

Micron biedt werknemers ook een eenmalige COVID-19-subsidie: $ 1.000 aan alle Amerikaanse werknemers met een jaarinkomen van minder dan $ 100.000, en een passend percentage van in aanmerking komende Micron-werknemers in andere landen. Deze verhuizing zal meer dan 68% van de Micron-werknemers wereldwijd ten goede komen. Daarnaast zal Micron financiële ondersteuning bieden aan werknemers die in financiële moeilijkheden verkeren, en elke werknemer kan tot $ 5.000 aan subsidies ontvangen op basis van werkelijke behoeften.

April Arnzen, senior vice-president van human resources bij Micron Technology, zei: "We besteden veel aandacht aan de moeilijkheden die deze epidemie heeft veroorzaakt voor alle collega's van Micron. Medewerkers zijn van vitaal belang voor de ontwikkeling van het bedrijf en Micron heeft een COVID-19-beurs toegekend in de hoop dat het hun economische druk kan verlichten. "

Micron versnelt ook de betalingen aan zijn meer dan 500 leveranciers van kleine bedrijven om de cashflowproblemen op korte termijn waarmee deze bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd, te verlichten.

Micron heeft donaties aan de gemeenschap en donaties aan medewerkers in China, Italië en de Verenigde Staten gelanceerd om de COVID-19-epidemie te helpen bestrijden.

Over Micron Technology, Inc.

Micron is een wereldleider in innovatieve geheugen- en opslagoplossingen. Via zijn wereldwijde merken Micron® en Crucial® heeft Micron een reeks hoogwaardige opslag- en geheugentechnologiecombinaties gelanceerd, waaronder DRAM, NAND, 3D XPoint ™ -geheugen en NOR om de wereld te veranderen. Gebruik informatie om je leven te verrijken. Met 40 jaar technologisch leiderschap hebben de geheugen- en opslagoplossingen van Micron bijgedragen aan ontwrichtende trends in belangrijke markten zoals mobiel, datacenter, klant, consument, industrieel, grafisch, automotive en netwerken, waaronder kunstmatige intelligentie, 5G, machine learning en autonoom rijden. . De gewone aandelen van Micron worden verhandeld op de NASDAQ onder het tickersymbool MU. Ga voor meer informatie over Micron Technology Inc. naar www.micron.com.

Over de Micron Foundation

Sinds de oprichting in 1999 heeft de Micron Foundation meer dan $ 100 miljoen gedoneerd aan de gemeenschappen waar Micron-teamleden wonen en werken door middel van filantropie en menselijke steun. De stichting en de donatie van Micron worden gedreven door de Micron Gives-organisatie, die wetenschappelijk en technisch onderwijs bevordert door middel van donaties, gerelateerde programma's en vrijwilligersdiensten, en voorziet in fundamentele menselijke behoeften. Ga voor meer informatie naar micron.com/foundation.