Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mini LED massaproductie op handen, de omzet van Everlight zal naar verwachting aantrekken in 2020

Volgens het MoneyDJ-rapport heeft Evergrande, een groot LED-verpakkingsbedrijf, sinds 2019 last van concurrentie in de rode toeleveringsketen en de prijsdaling van LED's en zijn inkomsten blijven dalen. Geschat wordt dat de jaarlijkse omzet voor het derde achtereenvolgende jaar met 15-20% zal dalen.

Tijdens de bedrijfsbriefing van Everlight in november verklaarde Everlight echter dat de verwachting is dat de productie in 2020 met 180KK zal worden uitgebreid, voornamelijk voor Mini LED onzichtbaar licht en automotive-toepassingen. Het is optimistisch dat de algehele prestaties volgend jaar met dubbele cijfers zullen groeien en dat de brutowinstmarge ook zal toenemen. verbeteren.

Het is wel verstaan ​​dat de omzet van Everlight voor het derde kwartaal van dit jaar 5,173 miljard yuan bedroeg (NT $, dezelfde hieronder), een daling op jaarbasis van 17,7%; brutowinstmarge van 25,9%, een jaarlijkse stijging van 2,1 procentpunt, voornamelijk als gevolg van de daling van het aandeel verlichtingsproducten; operationele winstmarge 5,38%, een jaarlijkse daling van 0,02 procentpunten; de nettowinst na belastingen bedroeg 292 miljoen yuan, een jaarlijkse daling van 4,3%.

In de toekomst, als nieuwe producten zoals onzichtbaar licht, automotive en verschillende niche-verlichtingstoepassingen blijven groeien, en Mini LED geleidelijk aan de massaproductie fase is ingegaan na ten minste een jaar van ontwikkeling, verwacht Everlight dat de omzet in 2020 kan stabiliseren. Of licht groeien.

Everlight-directeur Liu Bangyan zei tijdens de briefing ook dat het groeimomentum van volgend jaar uit twee belangrijke gebieden komt, in de eerste plaats nieuwe producten, waaronder UVA- en UVC-lampen, fabrieksverlichting en commerciële verlichting; ten tweede hebben producten met achtergrondverlichting, waaronder Mini LED, displays, elektriciteit Zowel concurrentie- als tv-toepassingen de mogelijkheid om te groeien. Het is optimistisch dat de algehele prestaties volgend jaar met percentages met dubbele cijfers zullen groeien (meer dan 10%).

Everlight Electronics is een opto-elektronisch bedrijf in Taiwan dat LED's produceert. Opgericht in Taipei in 1983, was het het zevende grootste LED-bedrijf ter wereld in 2009 en werd het in 2016 gepromoveerd tot de op vier na grootste fabrikant ter wereld. Everlight Electronics heeft 30 jaar professionele LED-onderzoeks- en ontwikkelingservaring en speelt een belangrijke rol in de wereldwijde LED-industrie.