Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Niet optimistisch over de 5G-vooruitzichten van MediaTek? Aziatische buitenlandse investeringen: marktstem is te optimistisch

Volgens Yahoo News geeft het laatste onderzoeksrapport van het Aziatische ministerie van Buitenlandse Investeringen aan dat de 5G-systeem single-chip (SoC) -markt van MediaTek gefragmenteerd is en nog steeds geconfronteerd wordt met de concurrentie-uitdagingen van Qualcomm. Daarom lijkt de marktverwachting van het 5G-vooruitzicht van MediaTek te optimistisch.

Subinvesteringen buitenlandse investeringen wezen erop dat de winstmarge-voorspelling van MediaTek zeer conservatief is, vooral omdat MediaTek's 5G SoC-markt gefragmenteerd is, rivaal Qualcomm heeft nog steeds een voorsprong in de industrie, het is nog steeds alleen een fantastische partner van TSMC en het bedrijf bevindt zich in 5G De markt is voornamelijk geconcentreerd in het midden tot het lage gedeelte. Daarom werd de richtprijs van MediaTek verhoogd van 277 yuan naar 306 yuan en werd de rating gehandhaafd tegen een lagere prijs.

Aziatische buitenlandse investeerders wezen erop dat naar schatting naar schatting de wereldwijde markt voor 5G-mobiele telefoons 160 miljoen tot 200 miljoen zal bereiken, waarvan Apple, Samsung, Huawei en Xiaomi 65 miljoen, 35 miljoen, 50 miljoen en 10 zullen verzenden miljoen respectievelijk. . Er moet echter worden opgemerkt dat de bovengenoemde merken en de MTK van MediaTek niet relevant zijn.

Als wordt aangenomen dat het totale aantal 5G-mobiele telefoons in 2020 200 miljoen zal bedragen, zullen de resterende merken die worden gedeeld door MediaTek en Qualcomm 40 miljoen zijn. Vanwege de toonaangevende 5G SoC-productplanning van Qualcomm wordt echter aangenomen dat Qualcomm en MediaTek 40 miljoen eenheden zullen splitsen in een 7: 3-verhouding. Naar schatting zullen de 5G-zendingen van MediaTek tegen 2020 slechts ongeveer 12 miljoen bereiken. eenheid.

Tegelijkertijd wees het Aziatische ministerie van buitenlandse investeringen erop dat er een aantal stemmen zijn dat het Chinese vasteland MediaTek ten goede zal komen om de mid-range 5G-smartphone populair te maken en te pushen. Verwacht wordt echter dat het vasteland in de vroege stadia van 5G voorrang zal geven aan middelen voor infrastructuur en industriële toepassingen die een lage latentie en een hoge gegevensbreedband vereisen, in plaats van smartphones. Met andere woorden, de verwachting van de markt voor MediaTek 5G lijkt te optimistisch.