Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

De moeilijkheden van Zuid-Korea oplossen? Morita Chemical: in 2019 productie van hoogzuiver waterstoffluoride in China

Volgens de Nihon Keizai Shimbun is Morita Chemical, dat zich al een eeuw op de fluorindustrie richt, onlangs getroffen door de exportbeperkingen van Japan naar de export naar Zuid-Korea. In zijn interview zei de president van het bedrijf, Morita, dat het aandeel van Japanse bedrijven (export van hoogzuivere waterstoffluoride naar Zuid-Korea) kan worden verminderd vanwege verbeterd exportbeheer, en Morita Chemical zal ook beginnen met hoogzuiver waterstoffluoride productie in China naar Korea. Levering.

Hoogzuiver waterstoffluoride, dat aan de vooravond van de wind staat, is cruciaal voor de productie van halfgeleidermaterialen. Waterstoffluoride wordt voornamelijk gebruikt om halfgeleidersubstraten te snijden. In meer dan 600 processen voor de productie van halfgeleiderproducten kan het aantal waterstoffluoriden wel tien keer zijn.

In de omzet van 11,7 miljard yen van het fiscale jaar 2018 van het bedrijf (vanaf juni 2018) was de verkoop van hoogzuiver waterstoffluoride voor halfgeleiders die naar Zuid-Korea werden geëxporteerd goed voor meer dan 30%, of ongeveer 4 miljard yen. Japanse bedrijven zijn goed voor ongeveer 60% van het hoogzuivere waterstoffluoride dat naar Zuid-Korea wordt geëxporteerd, maar door dit incident zal het marktaandeel van Japanse bedrijven waarschijnlijk afnemen.

Hij wees er ook op dat er nog steeds geen nieuws was over de export naar Zuid-Korea die op 2 juli werd toegepast bij het Kinki Economisch en Industrieel Bureau. Meestal wordt de licentie verkregen ongeveer 3 dagen na de aanvraag, maar het proces wordt ingewikkeld na Japan kondigde de exportcontrole aan van de drie belangrijkste halfgeleidermaterialen die naar Korea werden geëxporteerd. Hij legde uit dat de meest voor de hand liggende verandering in exportprocedures de noodzaak is om het gebruik van de eindklant uit te leggen. Voor het waterstoffluoride dat naar de joint venture wordt geëxporteerd, is het, wanneer het wordt verkocht aan een halfgeleiderbedrijf, noodzakelijk om het gebruik van de koper en bedrijfsinformatie, enz. Te verstrekken, op dezelfde manier als bij export naar China.

Morita zei echter ook dat in 2019 in de fabriek in de provincie Zhejiang, China, de productie van hoogzuivere waterstoffluoride zal worden gestart. Nadat de ontwikkeling van de productie van halfgeleiders van Korea naar China werd gezien, werd het plan twee jaar geleden gepromoot. Hij zei ook dat de fabriek een joint venture is met Chinese bedrijven en de investering van 10 miljard yen in apparatuur zal delen. Het kan in de toekomst China uit Zuid-Korea bevoorraden.