Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Display of zal de tv-business leiden en investeren in de ontwikkeling van quantum dot OLED

Volgens Businesskorea investeert Samsung Display $ 8,36 miljard om quantum dot OLED-technologie (QD-OLED) te ontwikkelen. Daarom kan de visuele weergaveafdeling (VD) van Samsung Electronics, die verantwoordelijk is voor de tv-activiteiten, zijn leiderschap verliezen.

Volgens het rapport kondigt Samsung Display op 10 oktober een investeringsplan van US $ 8,36 miljard aan en is het van plan om een ​​QD-OLED display-productielijn in zijn Tangjeong-fabriek te bouwen.

Samsung Display heeft een aantal productielijnen voor LCD-schermen opgeschort - lijn 8e generatie en is van plan dit deel van de productielijn te verkopen. Ik geloof dat de insiders van de industrie in de toekomst alle LCD-productielijnen zullen stoppen en de productie van LCD-schermen voor tv's geleidelijk zullen verminderen. Als gevolg hiervan heeft het beeldscherm van Samsung mogelijk meer zeggenschap in de tv-beeldschermbranche dan de visuele beeldschermafdeling van Samsung.

Het hoofd van een Samsung-monitor zei dat de visuele weergaveafdeling van Samsung verantwoordelijk is voor de productie van QLED-tv's, terwijl het display van Samsung verantwoordelijk is voor de productie van QD-OLED-tv's. In de toekomst zal de afdeling visuele weergave alleen MicroLED-tv's produceren, waardoor de kracht van de afdeling wordt verminderd.

De afdeling visuele weergave zei dat ongeacht de investering van Samsung in OLED, hun afdelingen zich zullen richten op de MicroLED-business. Vanwege de prijs per eenheid van 334.390-417.990 dollar, is de huidige verkoop van MicroLED TV echter laag. Het duurt lang om MicroLED-producten onder de gewone consument te promoten.