Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Onyx LED-filmscherm debuteert in Australië

Onlangs heeft Samsung Electronics het Onyx-scherm geïnstalleerd in HOYTS EntertainmentQuarter in Moore Park, Sydney. Dit is de eerste keer dat het OnyxLED-filmscherm in Australië is geland. Het nieuwe product maakt gebruik van het nieuwste 14-meter OnyxCinema LED-scherm van Samsung. Tegen maart van dit jaar zal Samsung Electronics ook een ander 10-meter lang Onyx-scherm installeren op HOYTSHighpoint in Melbourne, Australië.

HyeseungHa, senior vice president visuele weergave bij Samsung Electronics, zei: "Terwijl de wereldwijde filmmarkt blijft evolueren, zoeken theaters naar nieuwe manieren om de kijkervaring van films te verbeteren." Haar klanten bieden een onderscheidende visuele ervaring. We zijn verheugd om samen te werken met HOYTS om de producten die we kunnen bieden in theaterbeeldkwaliteit te demonstreren en een goede ervaring voor ons publiek te bieden, waardoor ze keer op keer terug naar de bioscoop worden gebracht.

Het is gemeld dat HOYTS een leider is in de entertainmentindustrie, met meer dan 50 bioscopen in Australië en Nieuw-Zeeland. De onlangs gerenoveerde HOYTS EntertainmentQuarter, gelegen in Moore Park, Sydney, zal dienen als vlaggenschipbioscoop van HOYTS en gastheer zijn van Australische blockbuster-premières en rode loper-evenementen.

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om voorop te blijven lopen en onze gasten onverwachte dingen te bieden", zegt Damian Keogh, CEO en president van de HOYTS Group. "Daarom leiden en integreren we het eerste OnyxCinemaLED-scherm in ons. De reden voor de bioscoop. Deze schermen veranderen de spelregels volledig en bieden onze gasten een ongekende film- en entertainmentervaring."

Het display dat HOYTS dit keer heeft geïnstalleerd, combineert 4K-resolutie, HDR-beeldkwaliteit en piekhelderheid van 146 fl, wat bijna tien keer zo groot is als bij standaardprojectortechnologie.

Door samenwerking met het Pacific Theatre in Los Angeles, de Capital Cinema in Beijing, China en het Sihlcity Theatre in ArenaCinemas, Zürich, Zwitserland, zijn de Onyx LED-schermen van Samsung geïnstalleerd in grote steden over de hele wereld.