Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Net als het marktaandeel van LTE, wordt de situatie op de 5G-markt van Zuid-Korea geleidelijk gestabiliseerd

Volgens de statistieken van het ministerie van Wetenschap, Technologie, Informatie en Communicatie van de Republiek Korea, nadat SK Telecom de promotie van de 5G-oplossing had versterkt, vormde de 5G-telecommarkt geleidelijk een 5: 3: 2-situatie, vergelijkbaar met de LTE periode.

Volgens de Koreaanse technologiemedia & quot; THE DIGITALTIMES & quot; heeft het ministerie van Wetenschap, Technologie en Informatie en Communicatie statistieken bekendgemaakt op de 3e. Eind juli van dit jaar bedroeg het aantal 5G-gebruikers in Korea 1,91,170, een stijging van 574.840 vergeleken met de vorige maand. Volgens eerdere gegevens bedroeg het aantal 5G-gebruikers in april slechts 27.1866 en steeg het in mei tot 512.529. Omdat het aantal mensen de 500.000 overschreed, is de groei snel gestegen. De mogelijkheid om dit jaar 5 miljoen te overtreffen neemt toe. Groot.

Vanaf juli had SK Telecom 790.241 1,5 5 gebruikers, KT had 590.661 en LG U + had 520.385. Het is vermeldenswaard dat de netto toename van het aantal gebruikers van SK Telecom in juli 260.895 bedroeg en het marktaandeel groeide tot 41,4%.

Aan het begin van de opening van het 5G-netwerk won KT ooit het stadskampioenschap, maar nadat SK Telecom naar voren kwam, begonnen KT en LG U + te strijden om de tweede plaats in de markt. In juni bedroeg het marktaandeel van LG U + 5G 31,6%, leidend tot KT (30,4%) ongeveer 2%, maar na juli bedroeg het marktaandeel van KT en LG U + 5G 30,8%, 23,8%, KT en LG U + openden de kloof. De markt verwachtte oorspronkelijk dat de 5G-markt een 4: 3: 3-situatie zou vormen, maar met de snelle daling van het marktaandeel van LG U +, kwam het patroon van de 5G-markt geleidelijk dichter bij 5: 3: 2 in de LTE-periode.

& quot; Yonhap Nieuws & quot; wees er ook op dat nadat het 5G-vlaggenschip Galaxy Note10 in augustus werd gelanceerd, 5G-gebruikers met 850.000 toenamen. Deze maand worden de 5G mobiele telefoon Samsung Galaxy A90 5G en LG LG V50S ThinQ gelanceerd in de 5G-markt. macht. Relevante mensen in de telecomsector verwachten dat met de toename van het aantal 5G-mobiele telefoons en de intensivering van de concurrentie tussen telecomoperatoren, Zuid-Korea naar verwachting binnen het jaar het doel van 5 miljoen 5G-gebruikers zal bereiken.