Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TCL Electronics: 337 onderzoek wordt beëindigd en de Amerikaanse activiteiten blijven normaal functioneren.

Volgens PR Newswire is TCL Electronics Holdings Co., Ltd. geïnformeerd dat 337 betrokken is geweest bij het einde van de juridische relatie tussen TSMC en Gexin en de wereldwijde licentieovereenkomst voor patentuitwisseling voor de octrooien voor halfgeleidertechnologie waarvoor beide partijen een aanvraag zullen indienen in de komende tien jaar. Het onderzoek wordt afgerond door het onderzoek te beëindigen. Tegelijkertijd wordt gesteld dat de activiteiten van het bedrijf in de Verenigde Staten zullen blijven werken zoals gepland.

Eerder diende GlobalFoundries een aanvraag in bij de US International Trade Commission en diende een 337 onderzoek in tegen een aantal bedrijven, waaronder TSMC en TCL. Met de afronding van de rechtszaken en TSMC-rechtszaken, zal het 337-onderzoek naar chipontwerpbedrijven, componentdistributeurs en fabrikanten van consumentenelektronica ook een einde maken aan het onderzoek en heeft het bedrijf een patentzaak aangespannen tegen het bedrijf bij de Amerikaanse rechtbank. De klacht wordt ook tegelijkertijd ingetrokken.

TCL Electronics Holdings Co., Ltd. verklaarde dat het bedrijf tijdens het onderzoek geen substantiële impact had op zijn activiteiten in de Verenigde Staten. Het bedrijf is verheugd om te zien dat de upstream-partners snel een regeling zullen treffen en het geschil soepel zullen oplossen. De activiteiten van het bedrijf in de VS zullen blijven werken zoals gepland.