Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TDDI-zendingen bleven in temperatuur stijgen en de prestaties van het derde kwartaal van het bedrijf waren hetzelfde als het nieuwe hoogtepunt.

Dankzij het succes van de driver IC-lay-out bereikten de prestaties van het derde kwartaal van het bedrijf en het bedrijf een recordhoogte, en beide bedrijven zijn optimistisch dat de integratie van touch- en driver IC (TDDI) zendingen blijft toenemen.

De vraag naar panel driver IC's was sterk en de gecombineerde omzet bereikte in september NT $ 5.614 miljard (dezelfde eenheid), waarmee het nieuwe record van 5,59 miljard yuan in mei werd herschreven. Geaccumuleerde omzet in het derde kwartaal van 16.594 miljard yuan, in lijn met de hoge standaard van het bedrijf van 1.61-16.7 miljard yuan, en een recordhoogte. De cumulatieve omzet van januari tot september bedroeg 47,846 miljard yuan, een recordhoogte voor dezelfde periode van het voorgaande jaar.

Wang Shouren, algemeen directeur van het bedrijf, wees erop dat hoewel de verkoop van grote TDDI zwak is, de verzending van kleine TDDI goed is. De cumulatieve zendingen in de eerste helft van het jaar overschreden 100 miljoen. Naar schatting zal het derde kwartaal toenemen van 60 miljoen in het voorgaande kwartaal. . En optimistisch over de goedkeuring van verschillende specificaties van HD en FHD voor TDDI, zal de marktpenetratie naar verwachting 30% overschrijden.

Bovendien verwacht Wang Shouren voor het gedeelte AMOLED driver IC dat het vierde kwartaal zal worden gestimuleerd door 5G mobiele telefoon en productiecapaciteit op het vastelandpaneel, met name de vraag naar FHD en hoger zal naar verwachting de verzending van AMOLED driver IC's verhogen en de terugkeer van groei.

High-speed interface-transmissie IC-spectrum Rui september omzet van 1,083 miljard yuan, een maandelijkse daling van 0,44%, een jaarlijkse stijging van 4,15%; omzet van het derde kwartaal van 3.165 miljard yuan, een kwartaalstijging van 12,23%, een jaarlijkse stijging van 20,8%, ook een nieuw seizoen nieuw hoog, omhoog De financiële test van het bedrijf is hoog. Opgebouwd van januari tot september, 8,878 miljard yuan, een stijging van 22,54%, een nieuw hoogtepunt in dezelfde periode van de geschiedenis.

Zhao Jie, de voorzitter van de raad van bestuur, zei dat de markt de acceptatie van high-speed transmissieproducten heeft verhoogd. Spectrum is de klant binnengekomen met de strategie van binding timing controller (TCON) en source driver IC (Source Driver IC) om TDDI-zendingen te promoten. Best optimistisch dat de tweede helft van het jaar groeit.

Als de belangrijkste leverancier van Apple TCON wordt Spectrum gebruikt in 7-17-inch schermen voor iPad en Macbook. De markt heeft onlangs aangekondigd dat Apple in oktober de nieuwe MacBook Pro en iPad Pro zal pushen, wat de markt zal helpen. Prestatie.