Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

De voorzitter van WT Microelectronics vertelt over WPG Holdings: positionering van concurrenten

Nadat WPG Holdings haar belang in WT Microelectronics had aangekondigd, is het duidelijk dat de twee partijen tot dusver geen interactie hebben gehad. Zheng Wenzong, voorzitter van WT Microelectronics, heeft gisteren (27) verklaard dat WPG Holdings een concurrerende concurrent is. Wat de uitwisseling van aandelen met Xiangshuo betreft, benadrukte hij dat WT Microelectronics op lange termijn heeft geïnvesteerd in IC-ontwerpbedrijven en succesvolle cases heeft. Deze strategie is ook uitgebreid geëvalueerd. Juist omdat het moment dichtbij was, wisselde iedereen 171 miljoen aandelen van WT Microelectronics in voor een aandelenruil met Xiangshuo, wat samenvloeide met de oorspronkelijk geplande private plaatsing of de huidige toename van 170 miljoen aandelen, maar dit zijn twee verschillende dingen.

Zheng Wenzong zei dat de beurskwestie een ontwikkeling op middellange tot lange termijn is. Beide partijen hebben het zorgvuldig geëvalueerd. Zelfs Asusco, het moederbedrijf van Xiangshuo, is optimistisch. De aandelenconversieratio is in detail besproken.

De aandeelhoudersvergadering van WT Microelectronics was gisteren niet open. Het is duidelijk dat Zheng Wenzong, ongeacht of de vragen van de aandeelhouders verband houden met het voorstel, één voor één heeft geantwoord. Hij benadrukte dat WT Microelectronics groot belang hecht aan communicatie met aandeelhouders en geen valse antwoorden zal vragen: "Ik kan u vertellen wat er beantwoord kan worden." Bij het bedrag van toekomstige gevallen van fondsenwerving zal ook rekening worden gehouden met de winst van de aandeelhouders en de financieringsbehoeften van de onderneming.

Zheng Wenzong is van mening dat WPG Holdings het eigen vermogen van WT Microelectronics heeft verworven, dus het is niet nodig om erover te praten, maar WT Microelectronics zal vanwege deze kwestie niet stoppen met ontwikkelen. Hij bekende dat hij in de eerste minuut na het horen van het nieuws dacht: "Is het mogelijk om te fuseren?" Maar hij dacht en vroeg het aan de stroomopwaartse en stroomafwaartse fabrikanten, en het antwoord was nee, dus gaf hij ook verschillende externe verklaringen.

Zheng Wenzong zei dat als er dit jaar geen nieuwe epidemie van longontsteking is, de halfgeleiderindustrie duidelijk moet groeien, maar nu is deze verstoord en is de economische impact ervan nog steeds onduidelijk. Hij maakt zich geen zorgen over de productiekant, maar maakt zich zorgen dat de marktvraag zal worden beïnvloed.