Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Yageo investeert meer dan NT $ 10 miljard, Taiwanese fabrieken zullen naar verwachting profiteren

Volgens de Taiwan Media Economic Daily is de passieve componentenfabrikant Yageo van plan om NT $ 10 miljard (ongeveer RMB 2.311 miljard) te investeren om high-end producten zoals industriële voertuigen uit te breiden. Insiders in de industrie wezen erop dat naar verwachting de fabriek voor automatiseringsapparatuur Wanrun hiervan zal profiteren, en dat de operatie in het eerste kwartaal zal uitlopen.

Het is gemeld dat de productiecapaciteit van Yageo ongeveer 50% is. Om echter aan de marktvraag te voldoen en het nieuwe tijdperk van 5G en auto-elektronica te ontmoeten, besloot Yageo haar onderzoeks- en ontwikkelings- en productiebasis in Taiwan, China, verder uit te breiden om een ​​groeimomentum op lange termijn te waarborgen.

Als leverancier van Yageo zal de apparatuurfabrikant Wanrun naar verwachting profiteren van het optimisme van de markt. Bovendien heeft Wanrun eerder onthuld dat klanten van passieve componenten van plan zijn de productie uit te breiden en zijn begonnen met het hervatten van bestellingen.

Maar voor marktspeculatie is Wanrun terughoudend om te veel commentaar te geven. Wanrun zei echter nog steeds dat veel passieve componentklanten hun productie van 5G-producten voor mobiele telefoons hebben uitgebreid en al zijn begonnen met de eerste golf van inkooporders voor apparatuur. Wanrun-orders zijn in volle gang en het duurt slechts 1 tot 2 maanden om te verschijnen. Nu prestaties.

Gefermenteerd door het traditionele buiten het seizoen effect, gekoppeld aan het feit dat klantbestellingen voor passieve componenten niet zijn verantwoord, daalde de omzet van Wanrun in december vorig jaar tot NT $ 55,57 miljoen, een jaarlijkse daling van 35,62%. Mensen in de industrie voorspellen dat in december vorig jaar de bodem van de operatie zou moeten liggen voor Wanrun, en het eerste kwartaal van de resultaten van dit jaar zal het dieptepunt bereiken.