Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Alle medewerkers schorten het afgelegen eilandenprogramma op! TSMC moedigt niet-productielijnmedewerkers aan om thuis te werken

Volgens de Economic Daily heeft een nieuw type coronavirus zich wereldwijd verspreid en zijn Europa en andere plaatsen de zwaarst getroffen gebieden geworden. In deze context moedigt TSMC, een gieterijleider, niet-productielijnmedewerkers aan om vanuit huis te werken, terwijl het bedrijf alle werknemers het afgelegen eilandenprogramma heeft laten opschorten.

Op de avond van de 18e kondigde TSMC aan dat bij een werknemer de diagnose nieuwe coronaire longontsteking was gesteld, dus werd intern besloten om een ​​model van een groepsbureau te starten.

In dit verband zei TSMC dat naast verschillende regionale kantoren, het groepskantoormodel ook de thuiskantooroptie omvat. Het bedrijf moedigt niet-productielijnmedewerkers aan om meer gebruik te maken van hun thuiskantoor tegen 12 april. Naar verluidt hebben de niet-productielijnmedewerkers van het bedrijf naar schatting ongeveer 30.000 mensen.

Wat de afgelegen eilanden betreft, had TSMC voorheen vooral onnodige zakenreizen vermeden, en met de toenemende wereldwijde epidemie heeft TSMC alle eilandplannen van alle werknemers opgeschort.

Tegelijkertijd benadrukte TSMC echter ook dat de huidige werking van de productielijn normaal blijft en dat de werking niet wordt beïnvloed.