Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple wil de kosten beheersen? Guo Mingyu: Het gebruik van nieuwe iPhone 5G PA is mogelijk lager dan verwacht

Het laatste onderzoeksrapport, gisteren vrijgegeven door Tianfeng International-analist Mingming Guo (13), wees erop dat de vraag naar 5G PA-chips voor de nieuwe iPhone in de tweede helft van 2020 mogelijk lager is dan verwacht.

Het rapport verminderde het aantal 5G PA-chips dat in elke 5G iPhone werd gebruikt. Uit de vorige schatting waren de zes aanzienlijk teruggebracht tot één of twee. In zijn rapport in juni 2019 voorspelde Guo Mingdi dat Apple zes 5G PA-chips zou toevoegen aan de 5G iPhone die in de tweede helft van 2020 werd gelanceerd, waaronder twee van n41, n77 en n79.

Uit de laatste enquête blijkt echter dat n41 niet langer wordt gebruikt vanwege integratie met 4G midden-hoge frequentie PA en 2x2 Uplink is geannuleerd. Daarom wordt verwacht dat elke 5G-iPhone in de tweede helft van 2020 1 of 2 5G PA-chips zal gebruiken, die er één zouden moeten zijn voor n77 en n79 elk. , Of n77 en n79 zijn geïntegreerd in één.

Bovendien zullen Qorvo en Skyworks Broadcom vervangen als de iPhone 5G PA-leverancier, en Broadcom zal zich alleen richten op de levering van n41 midden- en hoogfrequente PA's (Broadcom is bijna de enige leverancier van de midden- en hoogfrequentie van de iPhone 11-serie Pas). Het is vermeldenswaard dat, als gevolg van de terugtrekking van Broadcom uit de iPhone 5G PA-levering, de stabiele iPhone 5G PA-activiteiten lager zijn dan verwacht en het risico lopen op achteruitgang van de Chinese markt voor mobiele telefoons. Hoewel het naar de stabiele langetermijntrend kijkt, is de algemene activiteit van het bedrijf. De lange en korte situatie is onbekend.

De supply chain stelt dat de aanpassing van Apple van 5G PA te wijten is aan de buitensporige vraag naar de iPhone 12 om de druk op de levering van componenten te verminderen, en de andere is om de componentkosten te beheersen.