Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

JDI: China Fund heeft de hulp voor JDI 80 miljard yen bevestigd. Beide partijen hebben officieel getekend

Volgens berichten in de buitenlandse media zei het Japanse displaybedrijf JDI (Japan Display Inc., JDI genoemd) onlangs dat het een formeel samenwerkingscontract heeft getekend voor het ontvangen van een maximum van 80 miljard yen (ongeveer 5,3 miljard yuan) aan financiële hulp van Chinese fondsen.

Omdat de ondertekening later was dan verwacht, werd de datum van de officiële vergadering van de BAVA om de kwestie goed te keuren gewijzigd van 29 augustus tot 27 september.

Eerder had JDI een investering van $ 100 miljoen ontvangen van een klant. Buitenlandse media zeiden dat deze klant Apple is. In het laatste fiscale jaar dat eindigde in maart, vertegenwoordigde Apple 60,6% van de omzet uit Japan.

JDI2018 (per 31 maart 2019) Uit het geconsolideerde financiële verslag blijkt dat de uiteindelijke winst en verlies 109,4 miljard yen (ongeveer 6,85 miljard yuan) bedroeg, een verlies gedurende vijf opeenvolgende jaren.

JDI staat voor een zware werkomgeving, aangezien smartphonefabrikanten zich wenden tot organische light-emitting diode (OLED) -panelen en de verhoogde capaciteit van LCD-paneelmakers op het Chinese vasteland. JDI miste veel Apple-bestellingen vanwege het trage tempo van verhuizen naar OLED-panelen. JDI hoopt externe investeringen te verkrijgen en is van plan om de fondsen in de binnenlandse fabrieken van Japan te investeren om de productiecapaciteit van OLED-panelen uit te breiden.

TFT-LCD, AMOLED en nieuwe displaytechnologieën, waaronder flexibele displays, allemaal halfgeleidertechnologieën, kunnen gezamenlijk worden aangeduid als halfgeleiderweergaven. Een halfgeleiderweergave kan worden gedefinieerd als een algemene term voor weergavetechnologie waarbij elk van de minimale weergave-eenheden onafhankelijk wordt bestuurd door een halfgeleiderinrichting.