Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Bijna $ 2,2 miljard ophalen!Gaat dit binnenlandse GAN -bedrijf binnenkort openbaar?

De beste GAN -fabrikant gaat eindelijk openbaar!

Net nu, volgens het laatste nieuws van IFR, een dochteronderneming van Reuters, is Ennostar Inc. van plan al in Hong Kong in Hong Kong al in dit jaar, met als doel ongeveer $ 300 miljoen op te halen (ongeveer 2,16 miljard RMB).

Momenteel werkt Ennostar Inc. samen met CICC en CMBC International aan het IPO -proces.

Ennostar Inc., opgericht in 2015, is een wereldleider in GAN IDM.Begin februari van dit jaar kondigde Ennostar Inc. een reeks prestaties aan voor 2023 - tegen december bedroeg de verzending van GAN van het bedrijf 500 miljoen eenheden, die eerst wereldwijd in het marktaandeel rangschikte.

Wat projecten betreft, heeft Ennostar Inc. de afgelopen jaren ook actief de productie uitgebreid:

Al in november 2017 heeft Ennostar Inc. opgericht en begon met de productie van 's werelds eerste 8-inch siliconen-gebaseerde GAN-productielijn in Zhuhai.

In juni 2018 werd het Ennostar Inc. Suzhou -project officieel opgezet;In juni 2021 kondigde de Suzhou 8-inch Silicon-gebaseerde Gan Production Line massaproductie aan.

In november 2023 heeft Ennostar Inc. officieel een wereldwijd R & D-centrum in Suzhou ingehuldigd, onderzoek gedaan naar onderzoek naar 8-inch GAN-apparaten en andere technologieën, gericht op het bouwen van een nieuwe R & D-basis voor brede bandgap halfgeleider materialen en -apparaten.Tegelijkertijd hield Ennostar Inc. ook een ondertekeningsceremonie voor de lening voor het "tweede fase capaciteitsuitbreidingsproject van de 8-inch siliciumgebaseerde GAN-chipproductielijn" (d.w.z. de derde fase van de gesyndiceerde lening), waarbij een projectfinancieringslening werd verkregen van een projectfinancieringslening van1,3 miljard RMB ter ondersteuning van de uitbreidingsplannen van het bedrijf voor de komende twee jaar.

















Wat de ontwikkeling van nieuwe producten en marktuitbreiding betreft, lanceerde Ennostar Inc. vorig jaar producten zoals 700V hoogspanning GAN;Voor krachtige markten zoals servers en fotovoltaïscheën werden 650V-producten geïntroduceerd om zich voor te bereiden op meer toepassingsscenario's.Al in 2021 produceerde Ennostar Inc. massaal zijn eigen bidirectionele geleiding VGAN-producten en introduceerde ze in OPPO-smartphones, en werd de eerste GAN-chip ter wereld die op dat moment in de interne power switches van smartphones werd gebruikt.

Het is te voorzien dat Ennostar Inc. een positief momentum in het GAN -veld handhaaft.Als het dit jaar succesvol is in zijn IPO, zullen de toekomstige prestaties nog meer worden verwacht.