Kies uw land of regio.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

De slimme ring van Samsung is verlicht!

MWC 2024 begon officieel van start en het Mobile World Congress (MWC), geboren in 1995, heeft nu zijn 29e jaar bereikt.Als een van 's werelds toonaangevende technische shows, trok het natuurlijk veel aandacht.

Op de openingsdag hielden Honor en Xiaomi elk hun eerste overzeese lanceringsevenement van 2024. Honor introduceerde de Magic 6 -serie en de Magic vs Porsche Design Edition aan de internationale markt, terwijl Xiaomi de nieuw gelanceerde Xiaomi 14 Ultra naar de MWC 2024 -scène bracht.Wat deze twee lanceringsevenementen betreft, bood het LEI Technology MWC-rapportageteam, geleid door "Zhuang Tianming" en "Dingxi", een diepgaande dekking ter plaatse in Barcelona.Volg Lei Technology (ID: Leitech) voor gedetailleerde inhoud.Naast deze twee evenementen merkte het team van Lei Technology op dat slimme draagbare apparaten, zoals Samsung's Smart Ring Galaxy Ring, die een mysterieuze verschijning maakte bij de lancering van de Samsung Galaxy S24 -serie als "One More Thing", veel aandacht trokken op de eerste dag van MWC2024. De Galaxy Ring is nu officieel aangeduid als een "AI -apparaat", waardoor de eetlust van het publiek wekte.

Het is vermeldenswaard dat, ondanks het stollingsconcept van digitale gezondheid en verhoogde consumenteninteresse in draagbare apparaten zoals slimme bands en slimme horloges, fabrikanten minder nieuwe draagbare apparaten hebben getoond op shows als CES en MWC.Op deze MWC kan de sterke "comeback" van Samsung, OnePlus en Xiaomi echter nieuw leven in de markt voor slimme wearables inademen.

1. Is de AI -ring van Samsung die een nieuwe golf leidt in slimme wearables

Bij MWC 2024 hebben veel fabrikanten al nieuwe slimme draagbare producten onthuld.Laten we duiken in de verrassingen die deze nieuwe producten inhouden vanuit het perspectief van het rapportageteam van Lei Technology.

2. Samsung: de "AI Ring" is echt?

Bij de wereldwijde lancering van de Samsung Galaxy S24 -serie verscheen de Galaxy Ring als een mysterieuze gast.Afgezien van het bevestigen van zijn naam en algemene vorm, werd weinig informatie bekendgemaakt.Vandaag werd de Galaxy Ring voor het eerst getoond op MWC 2024. Hoewel het nog niet beschikbaar is voor praktische ervaring, heeft het al aanzienlijke media-aandacht getrokken.

(Fotobron: LEI Technology Reporting Team ter plaatse))

De Galaxy Ring is een ringvormig slim draagbaar apparaat uitgerust met een elektrocardiogramsensor en bloedstroomsensor.Volgens officiële introducties biedt deze ring voornamelijk gezondheidsrapporten over activiteit, slaap, voeding en stress.

Inderdaad, slimme ringen zijn eerder geprobeerd door verschillende merken, zoals Oura, die wereldwijd wijdverbreide aandacht heeft gekregen.






















Deze producten hebben echter altijd te maken gehad met praktische problemen, zoals de levensduur van de batterij en het dragen van ervaring, of hun monitoringmogelijkheden kunnen niet vergelijken met slimme bands.Samsung -functionarissen hebben verklaard dat de Galaxy Ring deze problemen zal aanpakken en, nog belangrijker, het zal deel uitmaken van de "Galaxy AI" -familie, wat betekent dat het bepaalde AI -functionaliteiten zal hebben.

Hoe dan ook, de Smart Ring is altijd aangeprezen als het "New Era Digital Health Device", maar het is ook een onderwerp van technisch debat geweest.Nu Samsung de lading in deze richting leidt en AI-gerelateerde functionaliteiten biedt, kan dit ook wijzen op een nieuwe richting voor de slimme draagbare markt.Als u geïnteresseerd bent in deze slimme ring, mis de on-site rapporten van LEI-technologie niet.Volg de officiële Weibo van Lei Technology voor de nieuwste MWC 2024 -informatie.

3. OnePlus: verbluffende batterijduur.

Na drie jaar bracht OnePlus eindelijk zijn tweede smartwatch uit - het OnePlus -horloge 2. De OnePlus Watch 2 zet het cirkelvormige wijzerplaatontwerp van zijn voorganger voort, waarbij het kieskiesmateriaal wordt bijgewerkt naar saffierglas en de behuizing naar meer duurzaam roestvrij staal.Volgens officiële verklaringen voldoet de OnePlus Watch 2 aan de normen van militaire kwaliteit.Het belangrijkste verkoopargument van de OnePlus Watch 2 is natuurlijk de levensduur van de batterij.Met de ingebouwde 500 mAh batterij met grote capaciteit kan het 100 uur langdurige batterijduur meegaan.